Even voorstellen

Mijn naam is Meltem Solak. Ik ben in juli 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb ervoor gekozen om een logopedist te worden, omdat dit beroep diversiteit kent in verschillende problematieken en omdat je met verschillende doelgroepen werkt.

Eerder heb ik stage gelopen in vrijgevestigde praktijken en scholen welke onderwijs bieden aan kinderen in het speciaal basisonderwijs en het regulier basisonderwijs. Ik heb zowel kinderen als volwassenen mogen behandelen. Deze twee doelgroepen vind ik erg interessant, maar de doelgroep kinderen heeft mijn voorkeur.

Ik vind het heel bijzonder om te zien hoe kinderen groeien in hun ontwikkeling. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kwaliteiten en kennis te kunnen inzetten om hulpbehoevenden te behandelen.

Ervaring en specialisaties

Ik heb de cursus Oromyofunctionele Therapie (OMFT) gevolgd en deelgenomen aan webinar ‘Beginnende Geletterdheid’. Om mijn logopedische kennis en deskundigheid verder te blijven ontwikkelen, zal ik diverse cursussen en scholingen volgen. Verder sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

Meltem Solak

Werkdagen:
Maandag t/m vrijdag

AANMELDEN