Even voorstellen

Ik ben Melissa Hoenderkamp en ik ben begin 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Gelijk na het afstuderen ben ik gestart bij Logopediepraktijk Tanja Poot.

In diezelfde periode startte ik ook bij Verpleeghuis Rijckehove, waar ik voor ongeveer een jaar één dag in de week heb gewerkt. Daarna ben ik volledig bij Tanja gaan werken.

Ik zie voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblemen en afwijkend mondgedrag, maar ook volwassenen. Als kinderen met plezier bij me aan het spelen zijn en tegelijkertijd vooruitgang boeken, is dat het mooiste wat er is. Samen met ouders aan de slag gaan om spraak en taal te verbeteren, instrueren, samen oefenen en vooral met zijn allen plezier hebben in spraak en taal. Dat vind ik dan ook erg belangrijk. Als er plezier is in communicatie, volgen de spraak en taal.

Ervaring en specialisaties

Cursussen die ik heb gevolgd in de afgelopen jaren zijn:

  • Metaphon
  • Logopedie bij kinderen met schisis
  • OMFT basiscursus
  • Reanimatie en AED

Daarnaast heb ik diverse symposia/webinars bezocht waar extra kennis is opgedaan over o.a. afwijkend mondgedrag en de taalontwikkeling.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici en ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

Melissa Hoenderkamp
Logopedist

Werkdagen:
maandag, dinsdag,
woensdag,donderdag,
vrijdag.

AANMELDEN