Even voorstellen

Mijn naam is Ira Maas en sinds 1993 ben ik werkzaam als (preverbaal) logopedist. Ik heb in het speciaal onderwijs gewerkt en bijna 15 jaar in de kinderrevalidatie. Inmiddels ben ik alweer sinds 2008 werkzaam in de praktijk, die sinds 2019 is overgenomen door Tanja Poot.

Vanwege mijn specialisatie preverbale logopedie behandel ik veel baby’s of kinderen met eet- en drinkproblemen aan huis.

Dit kunnen jonge  kinderen zijn met een ontwikkelingsachterstand, een syndroom, kinderen die voor observatie komen of  baby’s die moeite hebben met de overgang van borst- naar flesvoeding, die  moeite hebben met het eten van stukjes of baby’s met sondevoeding.

Ook het op gang brengen van de communicatie is een belangrijk onderdeel. Ik gebruik indien nodig gebaren en ondersteunende (communicatie) hulpmiddelen.

Daarnaast kunnen volwassenen met  slikproblemen worden begeleid

Ervaring en specialisaties

Ook werk ik op de dagbehandeling van Enver in Vlaardingen en op  basisschool het Breinpaleis. Daar zie ik voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblemen en afwijkend mondgedrag.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Ook ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en in het register Preverbale logopedie.

Afgelopen jaren heb ik diverse relevante  cursussen en opleidingen gevolgd.

Ik werk dagelijks met veel plezier als (preverbaal) logopedist, waarbij de mens/het kind centraal staat.

 

Ira Maas
Logopedist

Werkdagen:
maandag, dinsdag,
woensdag,donderdag,
vrijdag.

AANMELDEN