Even voorstellen

Mijn naam is Fleur en ik ben in 2024 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in verschillende logopedie praktijken. Mijn afstudeerstage vond plaats bij Logopediepraktijk Tanja Poot.

Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan op een dagbehandeling voor jonge kinderen met uiteenlopende ontwikkelingsproblemen, zoals autisme. Het werken met deze doelgroep heeft mij veel inzichten gegeven in de complexiteit ervan en de omgang met deze kinderen.

Daarnaast heb ik veel problematiek behandeld, zoals OMFT, taal en spraak op verschillende basisscholen en in de praktijk. Plezier staat tijdens de behandeling voorop!

Ervaring en specialisaties

De methode FloorPlay spreekt mij erg aan en hier zou ik mij graag verder in willen specialiseren en ontwikkelen. Ook ben ik van plan om mij nog verder te scholen door middel van diverse cursussen. Zo wil ik op de hoogte blijven van alle problematiek rondom logopedie.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici en ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

Fleur Verbraeken
Logopedist

Werkdagen:
maandag t/m vrijdag

AANMELDEN